D&I team

Vasiliki Soulani

Social Media expert in Diversity & Inclusion

H Βασιλική, με σπουδές και μακρόχρονη εμπειρία στην Επικοινωνία και τη Διαφήμιση, πάντα υποστηρίζει πως η διαφορετικότητα αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Γι’ αυτό έγινε μέλος της υπέροχης ομάδας της Χάρτας Διαφορετικότητας με στόχο να διαδώσει τις αξίες της σε ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς μέσα από τα Social Media μιλώντας με αυτό τον τρόπο στην «καρδιά» του κοινού. Έχοντας συμβάλλει στη δημιουργία πολλών καμπανιών για μεγάλες εταιρείες, είναι έτοιμη να χτίσει το όραμα της διαφορετικότητας και μέσα από τα κανάλια του Diversity Charter Greece.

Marilena Stathopoulou

Project Manager EU programs

Η Μαριλένα είναι κάτοχος διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Υπηρεσιών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτος του προγράμματος Σχέδιο Μόδας και Τεχνική Κατασκευή της σχολής ΡΟΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ . Έχει εμπειρία στην Διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων HORIZON και ERASMUS +Programsστον κλάδο των Νέων Τεχνολογιών και και των Βιώσιμων πρακτικών στην Βιομηχανία της μόδας. Πρόσθετα Έχει 10ετή εργασιακή εμπειρία στην εμπορική ανάπτυξη προϊοντικών κατηγοριών σε καταναλωτικά αγαθά και στην έρευνα της καταναλωτικής συμπεριφοράς. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον κλάδο της μόδας, με την δημιουργία ενός βιώσιμου brand, εφαρμόζοντας πρακτικές βιώσιμης και ηθικής μόδας.

Yiannis Chaniotis

Trainer & facilitator partner

Ο Γιάννης διαθέτει πολυετή εμπειρία, ως εκπαιδευτής ενηλίκων, σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς, καθώς και σε επιχειρήσεις και ομίλους εταιρειών του ιδιωτικού τομέα. Συνέβαλε καθοριστικά στην προσαρμογή στη δημιουργία του εκπαιδευτικού υλικού για το Diversity & Inclusion Training, ένα πρόγραμμα βιωματικό και διαδραστικό, που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών. Με εξειδικευμένες σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Γιάννης υλοποιεί τα Diversity & Inclusion Trainings, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται τα οφέλη της Διαφορετικότητας και της Ενσωμάτωσης και αναλαμβάνουν δράσεις για να τις υποστηρίξουν.

Board of Directors

Vasiliki Bellia

Είναι πρόεδρος του D&I Institute.

Από το 2016 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με εξειδίκευση στα συστήματα λογισμικού αλλά και σε συντονισμό με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Δήμου Κορυδαλλού, συμμετέχει ως project manager σε ευρωπαϊκά προγράμματα και υλοποιεί διάφορα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης. Έχει αναλάβει το πλάνο επικοινωνίας πολλών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με ειδίκευση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και στο IT Tech..

ShΈχει εργαστεί για δεκαπέντε χρόνια ως μηχανικός λογισμικού για την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού που εξυπηρετούσε την πλειοψηφία των σύγχρονων αναγκών μάχης και επιχειρησιακών πληροφοριακών συστημάτων για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Stavros Milionis

Founder of D&I institute

Με μότο «Η διαφορετικότητα είναι η μουσική στη ζωή μας», ο Σταύρος υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές και εκφραστές της Χάρτας Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με μακρά καριέρα στις επιχειρήσεις και έντονη κοινωνική δράση, είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του Diversity Charter Greece. Οι αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη νεολαία και την προστασίας του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς του.

Katerina Psiha

Comunication Director of Diversity Cherter Greece

Η Κατερίνα προέρχεται από το χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης. Η εμπλοκή της με τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις ήταν μονόδρομος λόγω αφενός της εμπειρίας της στην αγορά των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας, και αφετέρου εξαιτίας του έντονου “περί δικαίου αίσθημα” που τη διακατέχει. Όσοι γνωρίζουν την Κατερίνα την έχουν ακούσει να λέει πως “η δύναμη βρίσκεται στις διαφορές και όχι στις ομοιότητες”. Αυτές τις διαφορές, η ίδια υπερασπίζεται με πάθος και στην προσωπική της ζωή. Και όταν το πάθος συναντά την εργασία είναι ο ιδανικός συνδυασμός!

Scroll to Top